Πληροφορίες Αποστολής

Ακολουθώντας τα βήματα του καλαθιού και επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής, θα εμφανίζονται οι δυνατότητες που έχετε για αποστολή. 

Η ACS παραδίδει την επόμενη εργάσιμη ημέρα στους περισσότερους αστικούς προορισμούς μέσα σε 2 εργάσιμες ημέρες σε προορισμούς νησιού και μέχρι 3 εργάσιμες ημέρες σε απομακρυσμένες περιοχές.

Επίσης, όσοι επιθυμούν να παραλάβουν την παραγγελία τους από τα φυσικά μας καταστήματα χωρίς πρόσθετη χρέωση, η παραλαβή θα πρέπει να γίνει μέσα σε 2 εργάσιμες ημέρες. Διαφορετικά η παραγγελία θα ακυρωθεί αυτόματα.

Επιστροφές – Δικαίωμα υπαναχώρησης

Εάν κάποιο από τα αντικείμενα που αγοράσατε δεν σας ικανοποιεί πλήρως, μπορείτε εύκολα να το επιστρέψετε, εφόσον ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες:

Για να δικαιούστε οποιαδήποτε επιστροφή χρημάτων, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς στο +30 213 0443657 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο contact@kisskissnails.gr για να λάβετε επιστροφή από τον μεταφορέα και να συμπληρώσετε τη φόρμα επιστροφής προϊόντων.
Οι επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την παραλαβή τους και πρέπει να συνοδεύονται από απόδειξη πώλησης ή φορτωτικής.
Το προϊόν πρέπει να είναι σε αρχική συσκευασία και σε άριστη κατάσταση.
Τα προϊόντα που είναι σε προσφορά ή τα συλλεκτικά δεν μπορούν να επιστραφούν.
Σας συνιστούμε να ελέγξετε κατά την παράδοση της παραγγελίας σας, την κατάσταση των εμπορευμάτων και της συσκευασίας τους, για να ανιχνεύσετε τυχόν εμφανή ελαττώματα κ.τ.λ.
Η επιστροφή των προϊόντων είναι δωρεάν.
Σε περίπτωση απώλειας των προϊόντων κατά την επιστροφή τους, δεν είμαστε υπεύθυνοι. Για το λόγο αυτό, η επιστροφή των αγαθών πρέπει να γίνει είτε με courier είτε με συστημένο μέσω του Ταχυδρομείου.
Η επιστροφή των χρημάτων σας θα χρησιμοποιεί την ίδια μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε αρχικά, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που λάβαμε το προϊόν πίσω. Οι δύο πλευρές (εταιρεία – καταναλωτής) μπορούν από κοινού να συμφωνήσουν διαφορετικά την επιστροφή, υπό τον όρο ότι ο καταναλωτής θα επιδείξει την απόδειξη επιστροφής.
Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 213 0443657.

Ελαττωματικά προϊόντα


Εάν κάποιο από τα προϊόντα που λάβατε έχει κατασκευαστικό ελάττωμα, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εντός 4 ημερών από την παραλαβή του (τηλέφωνο +30 213 0443657 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: contact@kisskissnails.gr ) για να σας ενημερώσουμε για το πώς θα επιστρέψετε. Με την παραλαβή, θα ελέγξουμε τη φύση του ελαττώματος ή τη ζημία. Εάν η βλάβη ή το ελάττωμα οφείλεται σε κατασκευαστικό σφάλμα, θα λάβετε αμέσως αντικατάσταση του προϊόντος. Εάν η ζημιά προκλήθηκε από ακατάλληλη χρήση, το προϊόν θα επιστραφεί με δικά σας έξοδα.

Τρόποι Αποστολής

Ελλάδα: Οι αποστολές γίνονται με Courier και ο χρόνος παράδοσης είναι 1 – 2 εργάσιμες ημέρες. Το κόστος αποστολής είναι στα 5 € εντός Αττικής και στα 7 € για επαρχία, ανεξάρτητα από τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας. Σε παραγγελίες άνω των 55 € εντός Αττικής και άνω των 70 € για επαρχία , τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Τρόποι Πληρωμής

Ελλάδα

  • με αντικαταβολή (πληρώνετε μετρητά ή πιστωτική κάρτα κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας) 
  • με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (Τράπεζα Eurobank)

 

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK 
ΕΛΠΙΔΑ ΡΟΔΙΝΟΥ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

IBAN: GR7702603740000740200448671